Kungliga tennishallen
ORT: Stockholm

Kungliga tennishallen i Stockholm

Kungl. Tennishallen är en intressant byggnad och storslagen inom idrottssverige. Tennishallen stod färdig i oktober 1943 och har bjudit in till tennismatcher såsom Stockholm Open, men även andra evenemang såsom konserter och proffsboxning. Vårt samarbete med Kungl. Tennishallen startade på sommaren 2015 då vi återställde originalgolven från 1943.

Dessa hade målats i omgångar genom åren, färger som vi slipade bort för att åter få fram betongen därunder. Sedan 2015 har samarbetet pågått löpande och vi har hjälpt till med olika publika ytor såsom entréhall och gångar runt tennisbanorna.

Byggnaden bär på mycket historia. Här finns inget vitt tak i modern tappning, utan färgkoderna har behållits enligt ursprungsformen. Likaså gäller andra nyproduktioner och något vi måste förhålla oss till. Vi har bland annat tagit fram ett spackel för att färgmässigt kunna matcha det mosaikgolv som funnits på plats sedan starten.

Tennishallen genomgår löpande kontinuerligt underhåll där vi fått vara med och bidra till det som rör golvjobb inom sten och betong. Ett väldigt roligt projekt som vi är stolta över!

Kontaktformulär